4- & 6-persoons bungalows

Bij het Farm-house heeft u de keuze uit een 4- of 6-persoons bungalow.

De Pingo-huizen

bungalowIn totaal staan er acht Pingo-houses rondom de pingo. Ze hebben een ruime woonkamer-keuken en twee of drie slaapkamers en zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Een zes-persoons bungalow heeft een keuken in de woonkamer en drie slaapkamers. Bij alle huisjes is de keuken volledig uitgerust. De bungalows zijn allen voorzien van gratis wifi  voor uw telefoon en/of tablet. Desgewenst kunnen wij u een laptop ter beschikking stellen. Als wij bepaalde afspraken kunnen maken, is jouw hond ook welkom.

bungalowBad of Douche in uw Bungalow

In de vier- en vijf-persoonshuisjes zijn boven twee slaapkamers en is er voor 1 of 2 extra gasten een slaapbank in de kamer. In de vier- en vijfpersoonsbungalows vindt je een badkamer met toilet en een ligbad. In de zes-persoons bungalows zijn 3 slaapkamers en vindt u een douche en aparte toilet.

Wassen

Op het terrein is een voorziening met een wasmachine en droger. Daarnaast zijn er in de zomer voldoende waslijnen om de energie te besparen en van de windkracht en zon te genieten die de was heerlijk fris droogt.

bungalowHet Plein

Het plein speelt een sociale rol. Mensen die de rust van het leven verlangen zijn vaak goed in contacten leggen. Dat kan op het plein. Daar zijn voorzieningen die contact maken stimuleren. Vooral voor de kinderen, zodat de ouders gezellig bij een kopje koffie van gedachten kunnen wisselen en menig barbecue veel gezellige uurtjes heeft opgeleverd.

Rust

Omdat je hier in een rust- en stiltegebied verblijft is jouw gedrag van groot belang. Zoals je gesteld bent op een plek waar de drukte van alledag je niet kan bereiken, zo geldt dat ook voor anderen. Dat betekent dat je niet graag gestoord wordt door geluidsoverlast. Vanaf 22.00 uur heerst er rust op het terrein, tenzij een uitzondering met ieders instemming. Kortom dit park is vooral gericht op bezinning, rust, onthaasting en respect voor elkaar en de natuur.

bungalowOp verhaal komen

Soms willen we er gewoon even tussenuit en de feestdagen of de vakantie ver weg van drukte en stress doorbrengen. De schoonmaakploeg komt daarna voor € 50,- het huis weer tip-top in orde maken. De energie wordt berekend tegen kostprijs via de meterstand in uw eigen bungalow.

bungalowEnkele bungalows zijn beschikbaar voor recreatie-verhuur op lange termijn. Dat wil zeggen dat dit idee naar voren is gebracht door gasten die naast hun werk- woonplaats (binnen redelijke afstand) de vrije beschikking wilden hebben over een bungalow in de natuur.  De vrijheid om op een ‘eigen plek’  tot rust te komen, staat hier centraal. Wilt u zo’n bungalow voor jezelf en samen met anderen (bv. familie en vrienden) vrij ter beschikking hebben, dan is het zinvol om hierover te bellen met Marianne: 0511 445 099.