Speciale aanbieding voor gedetacheerde medewerkers

Goed verzorgd van huis zijn… Wie wil dat nou niet?

Goed verzorgd van huis

Ook wel eens slapeloze nachten om jouw personeel goed en goedkoop onderdak te geven? Bij Het Farm-house zijn ze goed verzorgd van huis!

Ik wens je goede nacht want wij hebben voor Noord-Nederland het juiste antwoord!
Een goed onderkomen is belangrijk om overdag goed te werken.Voor specialistische uitgezonden medewerkers is dit nog belangrijker. Comfort en zorg zijn hier zeker nodig. De kosten zullen je meevallen. Wanneer je met Marianne belt zal zij u precies vertellen wat voor je de kosten zijn. 0511  445 099.Goed verzorgd van huis

HET NEUSJE VAN DE ZALM – Bungalows in een luxe omgeving

Goed verzorgd van huisOp eigen terrein hebben we een ‘Pingo'(ijstijdmeertje) waarin menig gast een vette snoek heeft gevangen. De rust en ontspanning is weldadig en laadt de energie op. Op eigen terras kan de barbecue goede diensten doen. De bedden worden tijdig verschoond en de bungalow door ons huishoudelijk verzorgd. Andere vragen kan men aan onze gastvrouwen stellen die 24 uur op het terrein aanwezig zijn. Soms is het een fiets of informatie over andere zaken. Daar wordt dan voor gezorgd.

B&B, aangenaam verzorgd in de voormalige boerderij

In de voormalige boerderij en de naast gelegen dependance zijn ook kamers beschikbaar. Kamers met douche/toilet op de kamer of desgewenst met douche en toilet tegenover de kamer in  de gang. Ook hier kunnen desgewenst de maaltijden verzorgd worden en/of lunchpakketten worden meegegeven.

Goed verzorgd van huis

Hoe leuk is het om ’s avonds met andere gasten ervaringen uit te wisselen…

En daarna…

Goed verzorgd van huis