Nieuws

Onze filmcarrière, op weg naar een Oscar…

Na een leuk weekend waarin we de zomer vierden, begon onze week wel heel bijzonder!

alaminuut.com is maandag bij ons geweest om een promotiefilm te maken.

Wat een super weer hadden we er bij! Puur genieten van de natuur, heerlijk buiten gekookt met z’n allen en zelfs nog een spontaan watergevechtje! Zo mag de week van ons wel vaker starten!

LEEF de Zomer – Voor wie het gemist heeft of voor wie nog even wil nagenieten:

Afgelopen zaterdag, 17 juni, was het LEEF-café weer geopend. De zon liet nog even op zich wachten, maar Marianne hield vol “Om drie uur gaat de zon schijnen!’. Wij lieten ons in ieder geval niet ontmoedigen en liepen met Gina mee voor haar bloei-workshop. Een meditatieve wandeling in ons eigen bos, met als afsluiter een oefening om te ervaren hoe het is om te mogen bloeien.

Na het heerlijke lunchbuffet met huisgemaakte soep en de mogelijkheid om tosti’s te maken begon de zon al een beetje door te prikken… Jeroen nam ons mee naar de pingo om daar een muziekworkshop te doen. Toen iedereen eenmaal buiten was begon de zon ook daadwerkelijk te schijnen! Iets eerder dan Marianne haar voorspelling, maar ze had wel gelijk! Ook deze keer liet Jeroen heel mooi zien dat je door muziek ongedwongen verbindingen kunt leggen. Zoals je op de foto’s wel kunt zien werd het warmer en warmer. Het ideale weer om onze nieuwe kinderactiviteiten een uit te proberen! Het waterplein was vooral bij de twee jongste gasten een succes, de ballenbak was ook zeer aantrekkelijk voor de wat oudere jeugd. Samen werd de avondmaaltijd bereid tijdens de pizzaworkshop van Aad. Deeg uitrollen, pizza beleggen, bakken, knippen en uitdelen maar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijving voor Training Life is geopend

Start 15 september. Wees zeker van je plaats en meld je nu aan. De groep heeft een beperkte grootte.

Bezinningsweek

Het is gebleken dat sommige cursisten en klanten graag gebruik maken van een vakantieweek met inhoud bij ons. Dat betekent dat een week verblijf hebt, inclusief dagelijkse coaching. Gebruik deze gecombineerde faciliteit als je een vrolijke vakantie en bezinning over je leven zou willen meemaken. Dat kan bij ons. Bel Marianne om te reserveren: 0511 445 099.

Spiritueel weekend voor alleenstaanden

Een van onze klanten had zich voor een weekend in de Ardennen aangemeld en was zwaar teleurgesteld door oppervlakkigheid en het overmatige alcoholgebruik. Het idee was om met gelijkgestemden kennis te maken. Voor deze klant was dat een zware teleurstelling. Hij complimenteerde ons dat onze activiteiten een hoog kwaliteitsniveau hebben en geven wat ze beloven. Heb je belangstelling voor een dergelijk ontmoetingsweekend, dan willen we dat organiseren. Laat het even weten en we zullen erop reageren.