Bungalows

Met je privéterras bij het water is rust en ontspanning verzekerd. Jouw bungalow kan een 4-6 persoons zijn en is voorzien van alle gemakken. Jouw internetactiviteiten zijn verzorgd via gratis wifi. Liever offline bezig zijn? Vraag gerust naar de aanwezige (bord-)spellen, puzzels of kies een boek uit de privébibliotheek! Je hoeft je eigen beddengoed niet mee te nemen, de bedden zijn opgemaakt. Wil je toch nog een wasje doen? Dan hebben wij een wasmachine en droger beschikbaar. Jullie ondersteunen het milieu doordat je gebruik maakt van onze inrichting die bestaat uit hergebruikte materialen. Je mag je huisdier meebrengen. Wel graag even dingen afspreken…

bungalows

Bungalows

Ook in de winter zit je lekker warm. Je bepaalt jouw eigen energie gebruik, omdat je wordt afgerekend via je eigen energiemeter. Ben je gewend energiezuinig te leven, dan krijg je ook die ruimte bij ons…

BungalowsOnze gasten 

Houd je van rust, ruimte en stilte? Dan zit je bij ons goed. Overdag willen we elkaar niet hinderen met lawaai of muziek; na 10 uur ’s avonds is stilte om de bungalow de afspraak.

Centrale plein

Voor de kinderen is gezorgd. Op het centrale plein vind je een waterspeelplaats en een zandbakje voor de kleintjes. Daarnaast zijn er nog wat sportieve spellen en enkele barbecues kun je van ons huren. Op een regenachtige dag kunnen de kinderen zich ook vermaken in onze zaal met spelletjes, films en andere binnenactiviteiten. Daarvoor is passende begeleiding.

BungalowsVroege vogels

De vroege vogels komen bij ons aan hun trekken. Wanneer in de ochtenduren de nevels over de velden hun geheimzinnige uitstraling vrijgeven en de natuur langzaam ontwaakt is het genieten. De eerste visser maakt zijn hengel klaar. De dag begint… In onze bostuin begint de ontdekkingsreis tussen een scala aan vogels en bosdiertjes.

Er op uit

In dit gedeelte van Friesland zijn erg veel kleinschalige recreatieactiviteiten. In de omgeving zijn veel dingen mogelijk als dagtochtje, of soortgelijke bezoekjes.
Er ligt in onze omgeving een netwerk van fietspaden met aanduidingen. Kortom in dit deel van Friesland missen we het massatoerisme, maar is een veelvoud van kleinschalige activiteiten tot zelfs dichtbij een ‘speelpark’ voor de kleintjes ‘Sanjesfertier’.

Werelderfgoed de Waddenzee

De Waddenzee, opgenomen als Werelderfgoed, en ook het autoloze eiland Schiermonnikoog op korte afstand met de veerboot te bereiken.

Bungalows