Bungalows

Met het terras aan het water is rust en ontspanning verzekerd. Jouw bungalow kan een 4-6 persoons zijn en voorzien van alle gemakken. Gratis wifi. Elke bungalow is geheel ingericht inclusief beddengoed.  Er is een wasmachine en droger beschikbaar. Het bijzondere aan deze ‘groene’ bungalows, is dat de aankleding en inrichting bestaat uit gerecyclede materialen. Dit past in de filosofie dat iedereen mens en planeet geborgen is als we geen materialen verspillen. Jouw huisdier is ook welkom, mits u met ons bepaalde afspraken maakt.

bungalows

Bungalows

De bungalows zijn geïsoleerd en ook in de winter te gebruiken. Je bepaalt jouw eigen energie gebruik, omdat per bungalow de verwarming (gas), de elektriciteit en het water naar verbruik wordt geregistreerd.

BungalowsOnze gasten 

In het algemeen zijn onze gasten gesteld op rust en stilte en willen liever niet gestoord worden door lawaaierige buren of te luide muziek.  Het is ons beleid dat wij daar aandacht aan schenken en de afspraken daarover zijn helder en duidelijk.

Centrale plein

Op het centrale plein is een waterspeelplaats voor de kinderen, een zandbakje voor de hele kleintjes en enkele barbecues. Zitjes, een terras, een tafeltennistafel en een bak met kinderspeelgoed. Het is de ontmoetingsplaats waar ouders met kleine kinderen, gezellig met elkaar kennismaken. Een gezellig trefpunt, waar al menig vriendschap is ontstaan. Op een regenachtige dag kunnen de kinderen zich ook vermaken in onze zaal met spelletjes, films en andere binnenactiviteiten.

BungalowsVroege vogels

Voor de vroege vogels is er de verstilde natuur. Wanneer in de ochtenduren de nevels over de velden hun geheimzinnige uitstraling vrijgeven en de natuur langzaam ontwaakt is het genieten. De eerste visser maakt zijn hengel klaar. De dag begint….

Winterschoonheid

In de andere tijd van het jaar, vooral als er sneeuw is gevallen of koning Thialf zijn sporen neerlegt, betovert de natuur opnieuw. De ongerepte sneeuw met sporen van herten, vossen, hazen en fazanten maakt dat je aarzelt om je eigen voetafdruk daar achter te laten. En als het even heeft gevroren, hoe snel is de pingo dan schaatsklaar en heb je een ijsbaan voor de deur.

BungalowsAvontuur

Zo is deze omgeving een oase van rust en vol avontuur. Op betrekkelijk korte afstand en zonder files(!) zijn er diverse leuke uitstapjes te maken.

Werelderfgoed de Waddenzee

De Waddenzee, opgenomen als Werelderfgoed, het autoloze eiland Schiermonnikoog op korte afstand met de veerboot te bereiken. Er zijn de bijzonder interessante vogelgebieden die men teruggegeven heeft aan onze gevederde vrienden. Er ligt in onze omgeving een netwerk van fietspaden met aanduidingen. Kortom in dit deel van Friesland missen we het massatoerisme, maar is een veelvoud van kleinschalige activiteiten tot zelfs dichtbij een ‘speelpark’ voor de kleintjes ‘Sanjesfertier’.

Bungalows