Arrangementen

Schone lucht, natuur, zoutkamer en sauna

Het is in deze tijd wijs om in onze vrije tijd aandacht te geven voor ons lichaam wat het zeker niet licht te verduren heeft in deze tijd.

ArrangementenRegelmatig onthaasten, relaxt de natuur beleven, een must. Af en toe de reinigende werking van een zoutkamer daaraan toe te voegen is een luxe die Het Farm-house op veler verzoek heeft ingericht. Zelfs hebben wij de mogelijkheid om met een ervaren coach de knelpunten eens te bekijken waar het leven voor ieder ongemakkelijk wordt. Klik voor meer.

Natuur

ArrangementenIn het Friese Woudengebied, ons Nationale Landschap, bieden wij je in de natuur en de rust van deze streek, leuke voordelige en voor jouw samengestelde arrangementen aan. Deze arrangementen zijn voor je samengesteld vanuit de kennis die wij hebben van deze streek.

Wie kent niet het gevoel: ‘Als ik weer weg moet, weet ik zo ongeveer wat ik had willen doen en zien’.

Arrangementen voor families

Soms willen ouders ook even tijd voor elkaar. Even samen uit, lekker rustig ergens dineren of samen iets anders doen waar ze zelden aan toe komen. Ook kan weer wel eens een dagje tegen zitten en dan is een prettige kinderopvang ook de moeite waard. Het Farm-house heeft een speciaal kinderprogramma voor onze gasten. een filmscherm met de mooiste kinderfilms, speelruimte in de zaal en begeleiding, spelletjes etc. etc. Laten we niet vergeten de oppas in de avonduren, wanneer een mooie zomeravond nodigt tot een romantische wandeling. Het programma is gratis. Op enkele kilometers afstand is een kinderspeelpark: Sanjesfertier, waar ook de kleintjes veilig kunnen rondlopen en de ouders een terrasje pikken en alles kunnen waarnemen.

Uitstapjes

Juist deze omgeving biedt je talloze mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Er is een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden met aanduidingen zodat je precies weet waar je bent en wat je hebt gedaan. Bovendien vergeet niet dat de Waddenzee op de Werelderfgoed lijst is opgenomen. De Waddenzee is op 25 minuten autoafstand. Vandaaruit is een dagtrip naar het autovrije eiland Schiermonnikoog geweldig.

Vogelliefhebbers

kunnen in de natuurgebieden Lauwersmeer en het Houtwiel met een gids een rondleiding krijgen. Ook kunt je met jouw verrekijker op pad gaan naar het onlangs ingerichte Vogelnatuurgebied, de Rohelster polder, op 2 km afstand.

Vissen…

En wat denk je van forelvissen in de omgeving of gewoon vissen met jouw (geleende) hengel bij jouw eigen bungalow in de tuin in de Pingo?
Voor een week van zaterdag tot zaterdag, aankomst v.a. 16.00 uur vertrek 10.00:

Bungalow per week: € 600
Schoonmaak: € 50
Borg: € 100

Het verbruik van gas, water en elektrisch wordt op jouw eigen energiemeter genoteerd en met jouw borg verrekend. De rest wordt op jouw rekening teruggestort.

! Vermeld bij een boeking van een arrangement altijd om welk arrangement het gaat! Gebruik hiervoor de contactpagina.