Vergaderen en trainingen

Vergaderen en trainingen, maar dan met persoonlijke belangstelling, een gesprek waarbij jouw wensen nauwkeurig worden aangehoord en waar je ook dezelfde manager tijdens jouw verblijf kunt aanspreken… dat is hier een veel gehoord compliment.

Dat willen we u ook aanbieden…

Vergaderen en trainingen

De moderne vergaderzaal, van alle gemakken voorzien!

Vergaderen en trainingen: Wat vindt u hier?

In een van de mooiste gebieden van Friesland, het Friese Wouden-meren gebied vindt je een uniek coulisselandschap. In dit onbedorven gedeelte van Friesland vindt je onze bijzondere locatie. Privacy, rust, ruimte, persoonlijke aandacht, gecombineerd met een eerste klas verzorging en moderne faciliteiten maken een verblijf hier zeker de moeite waard. Een bijkomend voordeel is, dat als gevolg van de kleinschaligheid, de prijzen heel redelijk zijn.

Vergaderingen, congressen, cursussen

Alles is hier gericht op ‘even ergens anders’ en ‘tot rust komen’. Voorwaarden voor effectief kunnen werken en uw doelen bereiken. Door de combinatie van verschillende verblijfsmogelijkheden, is praktisch elke wens uitvoerbaar. Van eenvoudige en luxe slaapkamers tot complete bungalows aan het water. 50 overnachtingsplaatsen is een comfortabele bezetting. (Totaal 90)

Vergaderen en trainingen

Koffiekamer en pauzeruimte

De tijd van koele, onpersoonlijke en onrustige plaatsen voor businessmeetings is voorbij, terwijl moderne voorzieningen en het rustige interieur van onze businessaccommodatie het werken bevordert.