Vergaderen en trainingen

Vergaderen en trainingen, maar dan met persoonlijke belangstelling, een gesprek waarbij jouw wensen nauwkeurig worden aangehoord en waar je ook dezelfde manager tijdens jouw verblijf kunt aanspreken… dat is hier een veel gehoord compliment.

Dat willen we u ook aanbieden…

Vergaderen en trainingen: Wat vindt u hier?

In dit onbedorven gedeelte van Friesland vindt je onze bijzondere locatie. Privacy, rust, ruimte, persoonlijke aandacht, gecombineerd met een eerste klas verzorging en moderne faciliteiten maken een verblijf hier zeker de moeite waard. Een bijkomend voordeel is, dat als gevolg van de kleinschaligheid, de prijzen heel redelijk zijn.

Vergaderingen, congressen, cursussen

Door de combinatie van verschillende verblijfsmogelijkheden, is praktisch elke wens uitvoerbaar. Van eenvoudige en luxe slaapkamers tot complete bungalows aan het water. 50 overnachtingsplaatsen is een comfortabele bezetting. (Totaal 90)

Vergaderen en trainingen

Koffiekamer en pauzeruimte

In deze tijd verlangen mensen iets meer dan een gebruikelijke hotel-groepsaccommodatie. Van onze vaste gasten horen wij voortdurend hoe uniek deze locatie is en hoeveel meerwaarde die heeft.